På BILLEDSCENENS workshops, vil det visuelle og billedfortællinger, være omdrejningspunktet, hvad enten vi arbejder på papir, lærred eller former ting med hænderne. Gennem forløbet er visionen, at du får stimuleret din kreativitet, og er blevet mere reflekterende over det vi omgiver os med. Vigtigst af alt, er at være nysgerrige på nye udfordringer.

 Jeg ønsker at være med til at stimulere din kreativitet, og få dig til at reflektere mere, over det vi omgiver os med…

Workshop
Tableau & print

Collage, tableau, fotoprint
Vi arbejder i lag på lag. I fællesskab opbygger vi en installation, et tableau, hvor temaet er bestemt på forhånd. Workshoppen indeholder forskellige formsprog og kunstneriske processer i samme. Vi arbejder med analog og digital proces. En vedvarende proces, hvor det for deltagerne kan opleves som en stadig udvikling, at finde motiver i tableauet, og at der opstår nye små kunstværker hele tiden.

Der skabes i fællesskab et univers, et tableau af valgte materialer. Muligheder for at bevæge sig inde i og omkring installationen, hvor der skal fotograferes.
Deltagerne laver enkle collager, der skal kunne holdes i hånden eller på en pind. Collagen bruges som forgrund for fotoet, der fotograferes forskellige steder i tableauet “igennem” hullerne i collagen. Det analoge kommer i samspil med det digitale.

Eksempler på materialer til tableau, alt efter tema:
Net, presenning, transparent stof/tyl, udstoppede dyr, lyskilder, fjer, figurer, planter, skind mm. (sørg for at der kan laves niveauforskelle)
Digital kamera eller mobil. Adgang til printer.
Den æstetiske proces udvikles under hele forløbet…Fællesskaber og samarbejde er i høj fokus. De færdige kunstværker er i digital form, kan vises på storskærm – eller printes på fotopapir og evt. udstilles.

Praktisk:
Målgruppe: 12-16 år /voksne.
Der serveres the, kaffe og saft. Medbring mad til eget forbrug
//Varighed 3 timer//12 deltagere eller en klasse: 2 x worshop
Pris per deltager: 400,-, /4.800 per forløb, ved en klasse.
Lokalitet aftales.