På BILLEDSCENENS workshops, vil det visuelle og billedfortællinger, være omdrejningspunktet, hvad enten vi arbejder på papir, lærred eller former ting med hænderne. Gennem forløbet er visionen, at du får stimuleret din kreativitet, og er blevet mere reflekterende over det vi omgiver os med. Vigtigst af alt, er at være nysgerrige på nye udfordringer.

 Jeg ønsker at være med til at stimulere din kreativitet, og få dig til at reflektere mere, over det vi omgiver os med…

BILLEDSCENEN
Undervisning – Formidling

Når du vælger en af mine workshop, vil det først og fremmest være med de æstetiske processer i fokus. Du vil altså blive udfordret på dine sanser.

Sanserne, det taktile, et tema, og billedarbejdet med forskellige muligheder, materialer og teksturer, vil være med til at sætte jer i gang. Når vi laver noget kreativt sammen med andre, oplever vi ofte at kreativiteten smitter, eller bliver “større”.
Som formidler arbejder jeg samskabende, med en åbenhed og plads til spontanitet. Der er plads til “fri leg” og fantaseren.
Humor og munterhed virker forløsende, og har en vigtig plads i mine workshops, og i vores arbejde med billedkunsten.
  • Jeg ønsker at være med til at stimulere din kreativitet, og få dig til at reflektere mere, over det vi omgiver os med…
På BILLEDSCENENS workshops, vil det visuelle, billedfortællinger og det personlige udtryk være omdrejningspunktet, hvad enten vi arbejder på papir, lærred eller former ting med hænderne.
Dit eller jeres fokus kan være: 
  • at du deltager fordi du har en interesse, i at udtrykke dig kunstnerisk – 
  • Skal have udsmykket en del af institutionen –
  • trænger til et fagligt boost – 
  • vil inspireres i eget arbejde –
Jeg tilbyder forskellige færdige workshopforløb, og hvis I har særlige ønsker om et tema eller tilpasset en målgruppe, kan vi også løse det.
Vigtigst af alt, er at være nysgerrige på billedprocessen og nye udfordringer. 

Workshop

Kig ind – kig ud

Vi deler historier med hinanden, fra hverdagen – fra livet. Fra egne og fælles oplevelser. Collagearbejde imellem børn og bedsteforældre, til en fælles fortælling i billedform.

Læs mere her

Workshop

Indtryk – udtryk

Hvordan ser vi på hinanden ? “hvad ser du når du ser på mig?” “hvad ser jeg når jeg ser på dig?” På workshoppen tager vi afsæt i vores ansigtsudtryk, vi kigger i spejle og kigger på hinanden…

Læs mere her

Workshop

Pop-up art

At arbejde med billedkunst både figurativt og abstrakt. At iagttage og udforske hvordan og med hvilke materialer der kan laves kunst, kunst der vækker opsigt på et “hverdags sted” og på lokaliteter der pludselig får et andet fokus.

Læs mere her

Workshop

Lyspunkter

I et mørklagt rum, leger vi med de stemninger der kan opstå med enkel belysning og forskellige farvefiltre. Hvad sker der når jeg står i en blå lyskegle? Er det anderledes hvis den er gul? 

Læs mere her

Workshop

Zoom et insekt

Insekter er spændende, med deres mønstre, følehorn, øjne på stilke, grafiske linjer og farver. Gå på opdagelse efter insekter. Led og iagttag i naturen, kig under en sten eller en flise, mellem grene og mos, i et hul i et træ. 

Læs mere her

Workshop

Tableau & print

Lag på lag. Opbygning af kunstværk. Forskellige formsprog og kunstneriske processer i samme. Analog og digital proces. En vedvarende proces, hvor det for deltagerne kan opleves som en stadig udvikling, at finde motiver i tableauet.

Læs mere her