På BILLEDSCENENS workshops, vil det visuelle og billedfortællinger, være omdrejningspunktet, hvad enten vi arbejder på papir, lærred eller former ting med hænderne. Gennem forløbet er visionen, at du får stimuleret din kreativitet, og er blevet mere reflekterende over det vi omgiver os med. Vigtigst af alt, er at være nysgerrige på nye udfordringer.

 Jeg ønsker at være med til at stimulere din kreativitet, og få dig til at reflektere mere, over det vi omgiver os med…

Workshop
Pop-up art

At arbejde med billedkunst både figurativt og abstrakt. At iagttage og udforske hvordan og med hvilke materialer der kan laves kunst, kunst der vækker opsigt på et “hverdags sted” og på lokaliteter der pludselig får et andet fokus.

Fokus kan være et sted i institutionen eller det offentlige rum, hvor der eksempelvis kommer mange med et ærinde. “Indramning” af et særligt område. En farvetema der går igen flere steder. Der kan arbejdes forskellige steder med den samme type kunst.

Pop-up art/kunst er poppet, hurtig aflæselig og “hverdagslignende” i stærke og iøjnefaldende farver og materialer. Forgængeligt.

Materialer:
Papir og karton, magasiner og blade, sakse, lim/limstift, farvet tape, farver og maling
Måleværktøj, mobil eller kamera.
At skabe noget i et fællesskab, æstetisk dannelse. Med relativt få virkemidler skabes en udstilling – med stor virkning for beskueren. Humor og kunstneriske processer i hverdagsmiljøer. Naturen kan inddrages og der kan arbejdes både ude og inde.

Praktisk:
Målgruppe: 12-16 år /voksne.
Varighed 3 timer//12 deltagere eller en klasse: 2 x workshop
Pris per deltager: 300,-, /3.600 per forløb, ved en klasse.
Workshoppen foregår hos jer, eller alternativt aftales lokalitet.